Klikpaleis

referrals

 

Zoals al eerder aangehaald is de referral-vergoeding een erg belangrijk onderdeel van het hele GPT gebeuren, zoniet misschien wel het belangrijkste onderdeel.

Referrals zijn mensen, leden, die zich onder jouw naam inschrijven bij een GPT site.

Voorbeeld: Jantje is lid van een GPT site. Pietje wil zich ook inschrijven bij diezelfde GPT-site en doet dat door gebruik te maken van de referral-link van Jantje. Nu staat Pietje op die site in referral level 1 onder Jantje. Doordat Pietje zich inschreef heeft hij een welkomst-bonus gekregen (in geld of in punten). Jantje krijgt meestal ook een bonus als hij iemand onder zich kan inschrijven. Pietje vindt het erg leuk om ook mensen te interesseren voor GPT en hij heeft binnen de kortste keren 5 mensen onder zich ingeschreven. Die staan natuurlijk allemaal bij Pietje in level 1. Maar dezelfde mensen staan ook bij Jantje in de downline en wel in Jantje's level 2. Op deze manier bouw je een heel netwerk op en zal je saldo sneller gaan groeien. Want over alle referrals in je downline krijg je een vergoeding. Hoeveel dit is kun je op de site zien. Er zijn sites waar ze tot 15 levels diep gaan, maar er zijn ook sites waar ze maar 3 levels hebben.

Nu de vraag......hoe kom ik aan referrals.

Er zijn natuurlijk verschillende manieren te bedenken. Bijvoorbeeld in je familie-kennissenkring. Ook de mensen die in je Hyve staan of die je op msn hebt.

Ook zijn er verschillende sites waar je referrals kunt ruilen. Kijk maar eens in de zoekmachines dan vindt je er wel wat.

Op Sens referral kun je  makkelijk referrals ruilen met de leden. Ook kun je je eigen referrallinks in de inbox promoten met de punten die je op de site verdient hebt.

http://www.sentinelli.nl/index.php?ref=xxandra

Wat heel handig is als je langer in het GPT wereldje meeloopt, is een eigen startpagina. Hierop kan je mooi al je sites zetten, zodat je een mooi overzicht hebt. Deze eigen site ga je dan weer promoten en op die manier zullen er zeker mensen zijn die zich onder jou aanmelden.

Tot slot zijn er ook diverse GPT sites die op veilingen referrals te koop aanbieden.