Klikpaleis

laatste nieuwtjes

Oktober 2010

Het is alweer een hele poos geleden dat ik hier een bericht voor jullie achter liet.

Dit jaar was in meerdere opzichten voor ons gezin een heel heftig jaar. Desondanks heb ik me wel met de sites bezig gehouden. Omdat ik al wat langer bezig ben, hoef ik de sites niet zo vaak te bezoeken om toch tot uitbetalingen te komen.

Inmiddels groeien mijn down-lines op diverse sites behoorlijk en dat heeft mede te maken met het promoten van mijn sites.

Mocht iemand vragen hebben, schroom dan niet om een bericht in het gastenboek achter te laten. Ik zal hier altijd op proberen te antwoorden.

 November 2009

Vandaag (22-11) ben ik een poos bezig geweest met updaten van de site. Dit is zeker een vereiste want als je veel met GPT bezig bent, verandert er nogal eens wat. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je site up-to-date blijft.

 

Juli 2009

De pagina met ontvangen betalingen is al weer een aantal malen bijgewerkt. Na verloop van tijd merk je dat de uitbetalingen elkaar steeds sneller opvolgen. Er zijn al sites waar ik meerdere keren uitbetaald ben.

 

22-05-2009

Sinds 1 maand staat deze site nu online en hij is al behoorlijk veel bekeken. Vandaag heb ik weer wat zaken bijgewerkt, onder andere de pagina met ontvangen betalingen. Er zijn de laatste tijd veel sites bijgekomen die een betaald linkspel hebben. Hiervan heb ik gelijk een pagina gemaakt. Zo is het gemakkelijker om een site uit te zoeken die bij je past en waar je wil gaan aanmelden.

28-04-2009

Vandaag weer heel wat werk verzet. De site is nu zover dat ik hem online ga zetten, en tevens ga promoten. Ik realiseer me wel dat de site zeker niet compleet is, maar gaandeweg zullen er steeds meer aanvullingen komen. Mocht iemand op- of aanmerkingen hebben, graag via gastenboek contact met me opnemen.

04-04-2009

Vandaag ben ik een hele poos met deze site bezig geweest. Ik wil proberen om hem zo snel mogelijk af te krijgen zodat ik hem online kan gaan zetten en op diverse sites gaan promoten.

De meeste zaken heb ik geregeld, moet alleen nog hier en daar aanvullingen doen en mijn banners verder toevoegen.

 

 

 

Xxandra