Klikpaleis

even voorstellen

Hallo Bezoeker,

 Ik ben Xxandra (dit is mijn nickname), een vrouw van 53 jaar en woon in het oosten van het land, namelijk in het mooie  Twente. Samen met mijn partner heb ik 5 zoons, die allemaal op zichzelf wonen.

Ik ben werkzaam in de ouderenzorg en draai daar nachtdiensten. Ik werk altijd 6 nachten achter elkaar en ben daarna 8 nachten vrij. Hierdoor heb ik best een stuk vrije tijd over en daardoor kan ik me naast mijn werk mooi met mijn hobby's bezig houden.

Omdat ik in het verleden veel op het internet surfde, kwam ik op een gegeven moment toevallig op een GPT site. Omdat ik nogal nieuwsgierig aangelegd ben, heb ik me daar ingeschreven en heb me verder in dit wereldje verdiept.

Op deze site wil ik jullie uit leggen hoe je op het internet geld kan verdienen door op advertenties te klikken. Je hoeft niet echt veel verstand van pc's te hebben om hier aan te beginnen. lees alle pagina's maar rustig door en kijk wat je leuk vindt. Je hoeft niet overal aan mee te doen.

Het spreek natuurlijk vanzelf dat  hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer verdiensten je eruit haalt. Zie dit niet gelijk als een manier om snel rijk te worden, want dat gaat echt niet lukken. Je moet het meer op de lange termijn bekijken, maar daarover later meer.

Een poos geleden heb ik een eigen site gemaakt, waar alle sites opstaan waar ik in de loop van de tijd lid van ben geworden. Ook staan hier alle uitbetalingen op genoteerd. Mocht je zin hebben om er een kijkje te nemen, klik dan op onderstaande link:

http://klikpaleis.eigenstart.nl/

Alles wat op deze site staat, komt vanuit mijn eigen ervaringen. Mocht iemand aanvullingen hebben dan kan dat altijd via het gastenboek.

Geregeld zal ik aanvullingen doen op deze site, dus hou hem goed in de gaten en doe er je voordeel mee.

 

Groeten:      XXandra